Stagiair(e) 3e jaar Integrale Veiligheidskunde GHOR

Volg jij een opleiding Integrale Veiligheidskunde en ben je op zoek naar een interessante en relevante stage? Wij bieden een stageplaats aan die ertoe doet binnen de afdeling GHOR (geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio).

De missie van de GHOR is het bevorderen van continuïteit van zorg in het werkgebied bij een crisis of dreiging daarvan en bij grootschalige evenementen. Dit doet de GHOR door te verbinden, informeren en adviseren. Zo geven wij vorm aan onze wettelijke taken coördinatie, aansturing, regie en advisering. De GHOR werkt, als onderdeel van de veiligheidsregio, nauw samen met onze partners in de multidisciplinaire crisisstructuur en vormt daarbij het scharnierpunt tussen de zorg en het openbaar bestuur bij rampen en crises. We adviseren het openbaar bestuur over risicobeheersing en grote evenementen en leveren parate functionarissen die tijdens een crisis op alle niveaus de verbinding leggen tussen de witte kolom en de multidisciplinaire crisisstructuur.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) draai je mee in het team GHOR. Je bent enthousiast en draagt het thema crisisbeheersing een warm hart toe. Gedurende je stage voer je taken uit in het kader van evenementenadvisering en werk je nauw samen met de senior specialist evenementen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van wat er de komende maanden mogelijk is op het gebied van evenementen. Indien dit namelijk niet mogelijk is, wordt een andere invulling voor de stageopdracht bedacht.  

Wie ben jij?

·       Je bent 3e jaars HBO Integrale Veiligheidskunde student

·       Je bent beschikbaar in de periode februari – juli (minimaal 3 maanden)

·       Je bent flexibel, daadkrachtig en besluitvaardig

·       Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van crisisbeheersing en de Wet veiligheidsregio’s.

·       Je beschikt over sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden

·       Je herkent je in onze kernwaarden: ‘hulpvaardig’, ‘daadkrachtig’ en ‘sterk in samenwerken’.

Wat bieden wij?

·       Een uitdagende stage in een ambitieuze en leerzame werkomgeving.

·       Een eigen laptop en mobiele telefoon in bruikleen.

·       Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

·       Als je geen OV-kaart hebt, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl