Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Uitgiftecentralist Meldkamer Ambulancezorg


Krijg jij complimenten over jouw goede organisatorische en planmatige kwaliteiten? En ga jij een logistieke puzzel van het plannen en organiseren van ambulanceritten graag aan? Dan zijn we nieuwsgierig naar jouw sollicitatie!

We zoeken een collega die volhardend is, en geduld en doorzettingsvermogen heeft bij het bewaken van de beschikbaarheid van ambulances en bij het navragen van informatie. Een duobaan, omdat je al werkt als ambulancechauffeur, is goed bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Als uitgiftecentralist ben je verantwoordelijk voor coördinatie, alarmering en begeleiding van ambulances naar aanleiding van meldingen. Je bent de cruciale spil tussen de meldkamer en de hulpverleners op de ambulance! Al jouw communicatieve vaardigheden zijn hierbij van belang; je luistervermogen, maar ook je mondelinge en schriftelijke communicatie.

 • Je zorgt ervoor dat de juiste zorg op het juiste moment en op de juiste plaats wordt ingezet.
 • Je verliest de paraatheid van ambulances en andere eenheden niet uit het oog en je weet de beschikbare capaciteit goed te spreiden over de regio.
 • Je begeleidt de ingezette hulpverlening, je biedt ondersteuning aan de ingezette eenheden en voorziet deze van advies en informatie.
 • Je regelt en plant ambulancevervoer en stelt hierin prioriteiten.
 • Je werkt nauw samen met de verpleegkundig centralisten.

Hoe ziet een dag op de Meldkamer eruit?
Klik hier om de podcasts van onze centralisten te beluisteren.
Klik hier om de filmpjes op ons YouTube-kanaal te bekijken.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over MBO-4 diploma.
 • Je hebt relevante (werk)ervaring in de acute zorg / dienstverlening en enige medisch kennis.
 • Je bent digitaal vaardig en vindt je weg snel in geautomatiseerde systemen en programma’s.
 • Je bent stressbestendig, multitasking is jouw tweede natuur en plannen en organiseren zit in je genen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed luisteren
 • Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
 • Kennis van de regio (geografische kennis en sociale kaart) is een pre.
 • Onregelmatige diensten (avond-, nacht- en weekenddiensten) zijn voor jou geen probleem.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een dynamische functie in een ervaren team. Er heerst een directe sfeer en als het erop aankomt werken we als een geoliede machine samen. Verder bieden wij:

 • Het salaris is maximaal € 3.824,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg;
 • Een opleidingstraject, wanneer je nog niet beschikt over het diploma uitgiftecentralist.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform GoodHabitz;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Mocht je willen weten of deze functie bij je past, dan kun je altijd contact opnemen voor een oriënterend gesprek. We drinken graag een kopje koffie/ thee met je om meer te vertellen over de functie. Je krijgt zo een beter beeld over wie we zijn, wat we doen en of wij bij jou passen. Uiteraard krijg je een rondleiding over de meldkamer. Je kunt contact opnemen voor een afspraak met onze operationeel manager meldkamer ambulancezorg via telefoon / app / mail:

Fer van Kampen
M. 06 – 25 63 91 70
E. fer.vankampen@vrk.nl (Let op: dit is het juiste mailadres)

Ben je enthousiast geworden en is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en motivatie(brief) toe, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Een (veiligheid)screening en assessment maken deel uit van de selectieprocedure. 

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin jouw kennis en ervaring het verschil maken. Solliciteer nu en draag bij aan de veiligheid van Noord-Holland!  Voorlopig is dit een doorlopende vacature waarbij er elke maand een selectiedag wordt georganiseerd.

Onze organisatie

De Meldkamer Noord-Holland (MK NH) is een van de tien meldkamers in Nederland en bevindt zich in Haarlem. Het is het kloppende hart van de veiligheidsregio’s Kennemerland, Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland. Als verpleegkundig centralist kom je te werken bij de Meldkamer Ambulance (MKA), onderdeel van de MK NH, naast de onderdelen brandweer en politie. Samen werken wij voor en met alle inwoners in onze regio, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl