Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Stagiair(e) Financiën

Volg jij de opleiding Business Administration & Control Specialist en ben je op zoek naar een leerzame en leuke stage? Wij bieden een stageplaats aan die ertoe doet!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) draai je mee in het team financiën. Tijdens de stage kijk je mee bij collega’s van de financiële administratie en draag je bij aan verschillende financiële taken, waaronder het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften en memoriaalboekingen.

Wie ben jij?

  •   Je volgt de MBO opleiding Business Administration & Control Specialist.
  •   Je bent vanaf eind augustus 2022 beschikbaar voor een periode van 20 weken.
  •   Je bent drie dagen per week beschikbaar.
  •   Je bent enthousiast en leergierig.
  •   Je werkt graag met cijfers.

Wat bieden wij?

  •  Een uitdagende stage in een ambitieuze en leerzame werkomgeving.
  •  Een eigen laptop en mobiele telefoon in bruikleen.
  •  Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Bij parttime stages wordt de vergoeding naar evenredigheid uitbetaald.
  •  Als je geen OV-kaart hebt, krijg je een reiskostenvergoeding

 

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl