Stagiair(e) 2e of 3e jaar MBO Office assistant of Management assistant

Volg jij een opleiding tot office assistant of management assistant, ben je op zoek naar een interessante en relevante stage en lijkt het je leuk achter de schermen te kijken bij de organisatie waar brandweer en ambulance onderdeel van zijn? Wij bieden een stageplaats waarbij je kunt bijdragen aan het project verbetering informatievoorziening.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) draai je mee in het team Informatiebeheer van de afdeling Bedrijfsvoering. Daarnaast heb je veel contact met team Kennis & Informatie Brandweer. Tot eind 2021 zijn wij volop bezig met een omvangrijk project verbetering informatievoorziening. Hierin wordt het hele informatiebeheer in al haar facetten aangepakt: van beleid tot inrichting systemen, efficiëntere postvoorziening, etc. Gedurende jouw stage werk en denk je inhoudelijk mee in dit project en help je bij de projectondersteuning van de vier deelprojecten. Hierbij kan jij de kennis en vaardigheden die je hebt geleerd tijdens jou opleiding tot office assistant heel goed gebruiken! Daarnaast werk je mee aan het maken van rapporten en verslagen, de digitale en analoge postverwerking, digitale archivering van beleids- en vergaderstukken van de brandweer, als de regels van het RIVM met betrekking tot Corona het toelaten organiseren van bijeenkomsten, etc. Ten slotte voer je, als jouw opleiding dat vereist, een voor jouw opleiding relevante onderzoeksopdracht uit. Welke dat is, bepalen we samen.

Wie ben jij?

  • Je bent 2e of 3e jaars MBO student op het gebied van office assistent / management assistant.
  • Je vind informatiebeheer/informatievoorziening belangrijk en wil daarover veel leren.
  • Je stageperiode start in 2021 en duurt bij voorkeur een half jaar of langer.
  • Je bent nauwkeurig, pro-actief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: ‘hulpvaardig’, ‘daadkrachtig’ en ‘sterk in samenwerken’.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage in een ambitieuze en leerzame werkomgeving.
  • Een eigen laptop en mobiele telefoon in bruikleen.
  • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Een werkplek in het hoofdkantoor aan de Hertog Aalbrechtweg 22 in Alkmaar en de mogelijkheid om thuis te werken zolang dat nodig is in verband met de regels van het RIVM met betrekking tot Corona.
  • Als je geen OV-kaart hebt, dan ontvang je een reiskostenvergoeding. Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl