Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt een Stagiair(e) financiën

Volg jij een financiële opleiding en ben je op zoek naar een interessante en relevante stage? Wij bieden een stageplaats aan die ertoe doet!

Wat ga je doen?

Gedurende de stage kijk je mee met collega's en draag je bij aan diverse taken van de afdeling, waaronder het crediteuren- en debiteurenbeheer. 

Wie ben jij?

  • Je volgt een MBO niveau 4 opleiding in de richting van financiën.
  •  Je bent vanaf eind januari 2022 beschikbaar voor een periode van 20 weken.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: ‘hulpvaardig’, ‘daadkrachtig’ en ‘sterk in samenwerken’.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stage in een ambitieuze en leerzame werkomgeving.
  • Een eigen laptop en mobiele telefoon in bruikleen.
  • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Als je geen OV-kaart hebt, krijg je een reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je in

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl