Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Senior Specialist Salariszaken

24 - 32 uur

Je bent senior in je vakgebied en voert graag complexe werkzaamheden uit! Spreekt het je aan om te werken binnen een hulpverleningsorganisatie en vind je het belangrijk dat jouw inzet maatschappelijk bijdraagt? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

 • Je voert complexe werkzaamheden uit binnen het vakgebied salariszaken en  coördineert de taken op het gebied van de salarisadministratie voor een vlekkeloze maandelijkse loonrunverwerking voor 1600 collega’s.
 • Je zorgt voor de salarisbegroting  in nauwe samenwerking met het team Financiën en de HRM adviseurs.
 • je rapporteert over de jaarrekening en bent gesprekspartner van de accountant.
 • je borgt de salarisprocessen in het HR systeem.
 • je houdt wet- en regelgeving op salarisgebied bij en verwerkt dit op correcte wijze in het systeem.
 • je bent op jouw onderwerpen de adviseur van het management.
 • je bent een goede sparringpartner voor je HR collega's.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding op het vakgebied, bij voorkeur VPS.
 • Je bent in het bezit van PDL.
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring op senior niveau.
 • Je bent een autoriteit op je vakgebied en analytisch sterk.
 • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen.
 • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en bij voorkeur kennis van car-uwo en/of cao ambulancezorg.
 • Je signaleert problemen en kansen, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie.
 • Je bent in staat om samen te werken met medewerkers van de personeels- en salarisadministratie, collega adviseurs en andere teamleden om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen.

Je hebt een streepje voor als:

 • je ervaring hebt met AFAS software.
 • Je op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving en bij voorkeur kennis van CAR-UWO en/of cao ambulancezorg.
 • sterk bent in samenwerken, hulpvaardig en daadkrachtig bent (onze kerncompetenties)

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 29 augustus 2022 tussen 13.00 - 16.00 uur.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een externe vacature.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl