Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Senior specialist Geografische informatie

Wil jij jouw geo-skills inzetten voor minder leed en schade? Wij verzamelen veel data van preventieve en acute inzet van brandweer, ambulance en multi-inzetten en ontwikkelen informatietools waarmee we onze huidige inzet en risico’s in beeld brengen. Wil je graag bijdragen aan de gehele keten van ruwe data tot aan het beantwoorden van informatievragen? Wil jij jouw passie voor geografische informatie en visualisatie inzetten om maatschappelijke problemen aan te pakken? Dan willen wij graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen?

Als senior specialist GEO zet jij je in om onze collega’s zowel in de warme als koude fase te voorzien van Geografische informatie over bijvoorbeeld gebouwen, brandkranen en bijzondere objecten.

 • Je draagt inhoudelijk bij aan de uitvoering en het maken van beleid voor geografische analyse, geografische toepassingen en geodatabasebeheer;
 • Je beheert de geo-omgeving (de geodatabase, toepassings- en onwikkelomgeving en webservices);
 • Je ontwikkelt in geografische database- en informatiesystemen voor onze eigen veiligheidsregio en draagt samen met andere regio's bij aan relevante, landelijke vakgroepen;
 • Je adviseert en ondersteunt het management van de organisatie. Je vervult, indien nodig, een coördinerende rol bij het opzetten en uitvoeren van projecten;
 • Je deelt je kennis en inzichten met het team en staat zij aan zij met de datawarehousebeheerder. 

Wie ben jij?

 • Je neemt initiatief, kan goed zelfstandig werken en bent graag onderdeel van een team;
 • Je beschikt over een afgeronde, relevante HBO opleiding en hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van geo-informatie;
 • Je beschikt over applicaties FME, NodeRed, QGIS en PostGIS;
 • Je bent de schakel tussen de techniek en de inhoud;
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en ziet daarin het belang en effect van jouw handelen in de keten van ruwe data tot informatieproducten; 
 • Kennis van of ervaring met het zorg en veiligheidsdomein is een pré;
 • Kennis van of ervaring met de Azure landing zone, Azure datafactory (stored procedures, pipelines), DevOps, en Management studio is een pré.  

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. 

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Je kunt reageren toten met  30 september 2021. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Team BI
Team BI is een klein enthousiast team met gedegen kennis van onderzoek en (geo-) informatie in de veiligheidsregio dat inmiddels wat ervaringen en successen heeft behaald op het gebied van informatie gestuurd werken en datavisualisatie, maar nog veel grotere ambities heeft. 

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl