Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Roosterplanner Meldkamer Ambulancezorg


Word jij enthousiast van het oplossen van complexe roosterpuzzels? Ben jij nauwkeurig, probleemoplossend  en draai jij je hand niet om voor een goede roosterplanning? Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Bij de meldkamer Ambulancezorg (112) werken we volgens het principe ‘zelfroosteren’. Collega’s stellen het basisrooster vast dat past bij de wensen en behoeften van zichzelf, het team en de organisatie. Jij coördineert dit proces en gaat daarna aan de slag voor de optimale afstemming.

 • Je adviseert het managementteam proactief over alle aspecten van capaciteitsplanning en maakt regelmatig overzichten.
 • Je analyseert, signaleert en acteert op de trends en doet verbetervoorstellen.
 • Je signaleert tijdig (dreigende) capaciteitsproblemen en / of knelpunten in het rooster en zorgt dat deze snel en adequaat worden opgelost.
 • Je controleert en verwerkt mutaties en regelt vervanging bij afwezigheid in onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld verzuim.
 • Je bent functioneel beheerder van de roostersoftware (Intus / Inplanning).

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbaar mbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van planning,  logistiek en/of automatisering.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijke functie en met het roosterprogramma Intus/Inplanning.
 • Je bent flexibel en kan goed omgaan met onverwachte gebeurtenissen die prioriteit, aandacht en tijd vragen. Je weet de balans te vinden tussen wensen en mogelijkheden.
 • Je hebt goede analytische vaardigheden.
 • Je communicatie- en adviesvaardigheden zijn uitstekend ontwikkeld.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een ervaren team. Er heerst een directe sfeer en als het erop aankomt werken we als een geoliede machine samen. Verder bieden wij:

 • Het salaris is maximaal € 3.824,= bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring (FWG 45).
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg.
 • Je hebt 172 verlofuren en 35 PLB uren per jaar bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Er geldt een gunstige pensioenregeling.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform GoodHabitz.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Mocht je willen weten of deze functie bij je past, dan kun je altijd contact opnemen met Fer van Kampen voor een oriënterend gesprek. Hij drinkt graag een kopje koffie/ thee met je om je meer te vertellen over de functie. Je krijgt zo een beter beeld over wie we zijn, wat we doen en of wij bij jou passen. Je kunt contact met hem opnemen via tel.nr. 06-25639170 of via mail fer.vankampen@vrk.nl (let op dit is een ander mailadres dan linksboven, deze mailbox wordt dagelijks gelezen)

Ben je enthousiast geworden en is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en motivatie(brief) toe, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Een (veiligheid)screening en assessment maken deel uit van de selectieprocedure. 

Onze organisatie

De Meldkamer Noord-Holland (MK NH) is een van de tien meldkamers in Nederland en bevindt zich in Haarlem. Het is het kloppende hart van de veiligheidsregio’s Kennemerland, Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland. Je komt werken bij de Meldkamer Ambulance (MKA), onderdeel van de MK NH, naast de onderdelen brandweer en politie. Samen werken wij voor en met alle inwoners in onze regio, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig
We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een in- en externe vacature. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen wel.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl