Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Medewerker frontoffice BSP


Op de afdeling BSP (Bedrijf Service Punt) is geen dag hetzelfde. Als frontoffice medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor medewerkers en ga je voor optimale ondersteuning. Je hebt een belangrijke rol richting verschillende afdelingen.

Als frontoffice medewerker werk je binnen het team vernieuwde Huisvesting, Facilitair & Inkoop. Deze functie was eerst onderdeel van extern belegde taken en wordt vanaf 1 april 2023 intern ingevuld. Huisvesting, Facilitair & Inkoop is één van de vijf teams van Bedrijfsvoering die werkzaamheden verrichten ten behoeve van de afdelingen Ambulancezorg, Brandweer, GHOR, Meldkamer, Risico- en Crisisbeheersing en Zorg- en Veiligheidshuis.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is één van de grootste maatschappelijk betrokken organisaties in de regio. Ons motto: “Samen Hulpvaardig”!

Wat ga je doen?

Vanuit onze hoofdlocatie worden 57 locaties (ambulanceposten en brandweerkazernes) gefaciliteerd. Samen met je naaste collega’s werk je aan een optimale dienstverlening. Jullie vormen het eerste aanspreekpunt/vraagbaak voor de organisatie voor vragen over o.a. HRM, ICT, gebouwen en middelen, maar regel je ook de uitgifte van telefoons en laptops. Dagelijkse taken zijn:

 • Aannemen van telefonische meldingen m.b.t. de beschikbare systemen;
 • Beantwoorden van gebruikersvragen en het geven van instructies;
 • Registreren en bijhouden van meldingen in het registratiesysteem;
 • In samenspraak met collega’s meldingen oplossen en terugkoppelen;
 • Fungeren als belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen;
 • Het doen van bestellingen zowel op eigen initiatief als op verzoek;
 • Ondersteuning in brede zin binnen de backoffice, receptie en logistiek.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (relevante) opleiding op MBO niveau afgerond;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een dienstverlenende en flexibele werkhouding;
 • Je bent proactief en vooral oplossingsgericht;
 • Overzicht bewaren en prioriteiten stellen gaat je makkelijk af;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office en registratiesystemen.
 • Ben je inzetbaar als BHV’er of wil je daartoe opgeleid worden? Dan heb je een streepje voor!

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. 
 • We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

We zijn op zoek naar 3 nieuwe medewerkers frontoffice BSP, elk voor 32 - 36 uur per week. Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is één van de 25 veiligheidsregio’s van Nederland. Onze missie is “Het voorkomen en beperken van leed en schade”. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Onze organisatie bestaat uit de onderdelen ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing, bedrijfsvoering en stafbureau bestuur en directie. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram. Je kan ook ons Youtube-filmpje bekijken waar collega’s vertellen waarom het zo leuk is om bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord te werken.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een in- en externe vacature. Bij gelijke geschiktheid gaat interne kandidaat voor.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl