Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Medewerker Financiën


Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als financieel medewerker? Vind je het leuk om met cijfers aan de slag te gaan? Dan ben jij de financieel medewerker die wij zoeken!

De medewerker financiën werkt binnen het team Financiën & Kwaliteit. Dit is een van de vijf teams van Bedrijfsvoering die werkzaamheden verrichten ten behoeven van de afdelingen Ambulancezorg, Brandweer, GHOR, Risico- en Crisisbeheersing en Zorg- en Veiligheidshuis.

Wat ga je doen?

Samen met andere collega’s van financiën houd je je bezig met:

 • De controle op financiële boekingen
 • De verbetering/optimalisatie van financiële processen, waaronder het P2P-proces
 • Bijhouden en beheren van balansposten
 • De aanlevering van gegevens aan derden, waaronder het CBS
 • Het maken van aansluitingen, waaronder de salarisaansluiting
 • VPB beheer en fiscale controles (BTW, WKR, etc.)
 • Het functioneel beheer van het financiële systeem (Exact Globe) en P2P-systeem (Proactis)

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste en gemotiveerde leuke collega met wie we fijn kunnen samenwerken. Je kunt goed zelfstandig maar ook samen werken. Je hebt goede contactuele en beheersmatige kwaliteiten. Je bent stressbestendig, werkt accuraat en houdt overzicht over je werkzaamheden. Je bent flexibel, klantgericht, hulpvaardig en probleemoplossend. Je communiceert duidelijk en hebt een hands-on mentaliteit. Verder heb je;

 • MBO diploma (administratie) en/of Praktijkdiploma Boekhouden.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring bij een overheidsorganisatie (pré)
 • Kennis van Microsoft o.a. Excel
 • Kennis van Exact (pré)

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.
 • Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.
 • We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram. Tip: bekijk ook eens ons Youtube-kanaal en het filmpje waar collega's vertellen waarom het zo leuk is om bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord te werken. Klik hier voor de link.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl