Informatie architect voor 24 - 36 uur per week

Wij zoeken een informatie architect! Ben jij ervaren in het opstellen van informatie architectuur en het doorontwikkelen van een complex applicatielandschap? Begrijp jij de relatie tussen bedrijfsinformatie en applicatiedata? Zie jij relaties tussen applicaties en hebben basis- en kernregistraties geen geheimen voor je? Kun jij vereiste en wenselijke veranderingen in het informatiedomein identificeren, beschrijven, uitdragen en helpen implementeren? Dan willen wij graag met jou in gesprek! 

Wat ga je doen?

Als onze Informatie architect help je ons informatielandschap te ontwikkelen en stroomlijnen, en daarbij aan te sluiten bij de VeRA (Veiligheidsregio Referentie Architectuur). Je draagt zorg voor de naleving van wetgeving op informatiebeheer, en levert een bijdrage aan de landelijke thema’s van de veiligheidsregio’s. Je vertegenwoordigt daarom onze regio binnen de landelijke architectuurboard, en vertaalt de landelijke beleidslijnen naar praktische handreikingen voor onze regio. Ook ben je betrokken bij het uitwerken van interregionale samenwerking. Uiteraard werk je nauw samen met de technisch architect en met de medewerkers die betrokken zijn bij informatiebeheer. Je bent met jouw ervaring een goede sparringpartner voor je ICT- en informatiebeheercollega's én je bent op jouw onderwerpen adviseur van het management. Binnen onze organisatie neem je deel aan projecten, waarbij je de verbeteringen van informatievoorzieningen begeleidt en bewaakt.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt tenminste vijf jaar relevante en aantoonbare werkervaring;
 • Het is een pré als je projectleiderskwaliteiten hebt;
 • Je hebt kennis van TOGAF of DYA;
 • Je kunt architectuur opstellen, uitdragen, en praktisch helpen implementeren;
 • Je hebt ervaring met het modelleren in ArchiMate (bij voorkeur binnen BiZZdesign tooling);
 • Je hebt kennis van gangbare referentie-architecturen;
 • Kennis van NORA en VeRA is een pré;
 • Je hebt een brede actuele kennis op het gebied van ICT-concepten en informatiesystemen;
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en -sensitiviteit en overtuigingskracht;
 • Je kan effectief communiceren met stakeholders en helpen hun doelen en prioriteiten te bepalen;
 • Je bedenkt originele oplossingen, ideeën en methoden waarmee de bestaande werkwijzen verbeterd of vervangen kunnen worden;
 • Je signaleert kansen en problemen, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie;

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 5169,- bruto per maand (functieschaal 11, CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. Een eventuele arbeidsmarkttoelage voor zeer ervaren kandidaten van maximaal 10% van het bruto salaris is bespreekbaar. Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. Daarna sluiten we de vacature.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Alleen sollicitaties die via de knop op onze eigen website binnenkomen worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl