ICT Adviseur voor 24 - 36 uur per week

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zoekt een ICT Adviseur voor 24 - 36 uur per week! 

Informatievoorziening is essentieel voor de veiligheidsregio. Voor het dagelijks werk en tijdens crisissituaties. Je bent als adviseur ICT continu in gesprek met de managers en de medewerkers van de verschillende locaties. Aan jou de taak om de vraag vanuit de organisatie voor optimale ICT ondersteuning helder te krijgen en oplossingen te bedenken.

Wat ga je doen?

 • Je komt te werken in het team ICT van afdeling bedrijfsvoering.  
 • Je adviseert en ondersteunt het management en projectleiders (ook op locatie) op ICT vraagstukken. Afhankelijk van de behoefte van de interne klant, bedenk je de best haalbare oplossing voor het ICT-vraagstuk. Je werkt het uit in een advies en je zorgt met je ICT-collega’s dat de gekozen oplossing slagvaardig wordt  uitgevoerd;
 • Je adviseert op het gebied van informatieveiligheid en draagt bij aan bewustwording hierover binnen de organisatie;
 • Je geeft invulling aan het informatiebeveiligingsbeleid;
 • Je houdt contact met de managers om vinger aan de pols te houden bij aankomende ICT-ontwikkelingen;
 • Je vervult een (coördinerende) rol bij het opzetten en uitvoeren van projecten.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal kennis van informatica op HBO-niveau;
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT advisering. Kennis van informatie- en communicatietechnologie, ICT-strategie, informatiebeveiliging, kaders en normen;
 • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om behoeften uit te vragen, adviezen op te leveren en doelgroepen te overtuigen;
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed om volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn;
 • Je hebt affiniteit met de brandweer- en ambulancezorg;
 • Je bent besluitvaardig, staat stevig in je schoenen en kunt met overtuigingskracht handelen;
 • Je toont initiatief en beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en –sensitiviteit;
 • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

De briefselectie vindt plaats op 1 maart.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl