Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Hoofd ICT en Informatiebeheer

Zie jij jezelf in staat om jouw team aan te moedigen en ervoor te zorgen dat jullie samen de gewenste continue ontwikkeling ingaan, dan is dit dé reden waarom jij de stap naar deze leidinggevende functie kunt zetten!

Vanaf 1 oktober 2021 bestaat de afdeling bedrijfsvoering uit 5 teams onder aansturing van één teammanager bedrijfsvoering. Als hoofd ICT en Informatiebeheer word jij onderdeel van het MT bedrijfsvoering. Samen met jouw 4 mede MT-leden en de teammanager bedrijfsvoering geef jij verdere invulling aan de gewenste organisatieontwikkelingen binnen de organisatie-eenheid bedrijfsvoering en draag jij de verantwoordelijkheid voor het functioneren van team ICT en Informatiebeheer.

Wat ga je doen?

 • Je geeft integraal leiding aan het team ICT en Informatiebeheer;
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan beleidsontwikkeling, -advisering en -uitvoering op het gebied van ICT en Informatiebeheer;
 • Je adviseert en ondersteunt de teammanager bedrijfsvoering op het gebied van ICT en Informatiebeheer.
 • Je adviseert met collega-hoofden de teammanager over procesverbeteringen op het brede gebied van Bedrijfsvoering in relatie tot organisatiebrede en maatschappelijke ontwikkelingen.
 • Je vertaalt de strategische en tactische doelstellingen van de organisatie naar de resultaten van de vakgebieden binnen het team.
 • Je treedt binnen de vakgebieden van het team op als strategisch adviseur van management en directie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op tenminste een van de vakgebieden van het team, zoals ICT of Informatiemanagement;
 • Je bent een echte verbinder. Ondanks dat dit team bestaat uit 2 expertises weet jij hier één team van te maken;
 • Je beschikt over relevante ervaring op beleidsniveau binnen een van de vakgebieden, dit omdat je als strategisch adviseur voor het management en directie optreedt;
 • Je beschikt over kennis op het gebied van informatie- en communicatietechnologie;
 • Je hebt actuele kennis van ICT of informatiebeheer thema’s en volgt de ontwikkelingen hierin;
 • Je hebt ruime ervaring als leidinggevende of coördinator;
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en –sensitiviteit en  overtuigingskracht;
 • Je hebt ervaring met het werken in een politiek/bestuurlijke omgeving;
 • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen en bent procesgericht;
 • Je bedenkt originele oplossingen, ideeën en methoden waarmee de bestaande werkwijzen verbeterd of vervangen kunnen worden;
 • Je signaleert kansen en problemen, bent proactief, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.

Solliciteren

Je kunt jouw sollicitatiebrief en cv tot en met 21 januari 2022 insturen.

Meer weten? Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Ton- Bakker, teammanager bedrijfsvoering, 0621865246.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

 

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl