Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Senior beleidsadviseur GHOR - crisisbeheersing


Ben jij een expert op het gebied van crisisbeheersing en wil je bijdragen aan de geneeskundige hulpverlening bij rampen en crises? Kom ons team versterken als senior beleidsadviseur GHOR!

Van grensoverschrijdende pandemieën tot onvoorspelbare natuurrampen en terroristische dreigingen die de samenleving uitdagen, de variatie aan uitdagingen is breed. Maar juist in deze onzekere tijden ligt een boeiende kans verscholen - de mogelijkheid om een impact te hebben, levens te redden en de veerkracht van de gemeenschap te versterken.

Wat is de GHOR?
De GHOR staat voor Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio. De GHOR is belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening bij rampen, calamiteiten en crises. Samenwerking met de vele geneeskundige ketenpartners is hierbij cruciaal. Daarnaast adviseert de GHOR onder andere gemeenten over geneeskundige hulpverlening bij evenementen en ruimtelijke ordeningsplannen.

Wat ga je doen?

Momenteel is het crisislandschap sterk in ontwikkeling. Voor de toekomst wordt verwacht dat crises zich steeds meer gaan kenmerken door een toenemende complexiteit, het meer overschrijden van fysieke en beleidsmatig grenzen en meer buiten het voorstellingsvermogen van de samenleving liggen. Hiermee wordt er steeds meer gevraagd van alle betrokken crisispartners, en dus ook van de GHOR en haar netwerk.

 • Samen met je collega’s initieer, bewaak en coördineer je de inhoudelijke samenhang en doorontwikkeling van werkzaamheden op het brede werkterrein van de GHOR. Het taakaccent voor deze functie ligt bij crisisbeheersing. Een belangrijk onderdeel hierin is opleiden, trainen en oefenen. Je geeft hierbij functioneel leiding aan een aantal vakbekwaamheidsprofessionals.
 • Je verricht waar nodig werkzaamheden voor bijzondere GHOR projecten of geeft daar leiding aan. Bijvoorbeeld op het thema burgerparticipatie. Daarnaast participeer je in landelijke ontwikkelingen, zoals de doorontwikkeling van het GGB-model (Grootschalig Geneeskundige Bijstand).
 • Je participeert in grootschalige multidisciplinaire samenwerkingsprojecten/verbanden (o.a. project operationele informatievoorziening).
 • Je vervult een operationele (piket)functie in de crisisorganisatie Geneeskundige zorg.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over WO/HBO werk- en denkniveau met relevante werkervaring.
 • Je hebt daarbij ruime ervaring met beleidsmatige werkzaamheden en het leiden van projecten.
 • Je bent een slimme netwerker die beschikt over uitstekende analytische, adviserende en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent organisatiesensitief en hebt een goed inzicht en gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen.
 • Bekendheid en/of een achtergrond in ons netwerk van zorgpartners is een pré.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 18,63% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.
 • Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.
 • We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Barry Visscher, operationeel manager GHOR.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram of ons Youtube-kanaal. Klik hier om nader kennis te maken met de GHOR.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een in- en externe vacature. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl