Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Datawarehouse beheerder

Heeft datawarehouse ontwikkeling geen geheimen voor jou? Draag jij graag zorg voor het beheer van een datawarehouse en geo-omgeving? Fascineert de wereld van business intelligence en geo-analyse je en wil je hieraan in deze basis bijdragen? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Team BI van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is op zoek naar een datawarehouse beheerder voor 28-32 uur per week.

Wat ga je doen?

 • Als senior specialist datawarehouse beheer draag je inhoudelijk bij in uitvoering en beleid op het gebied van datawarehouse- en geodatabase beheer.
 • Je voert regie uit datawarehouse-omgeving. Je ontwerpt, ontwikkelt en documenteert datavault, datamarts en ETL
 • Daarnaast beheer je samen met een collega functioneel de geo-omgeving (de geodata base, toepassings- en ontwikkelomgeving en webservices) in samenwerking met vier andere Veiligheidsregio’s.

Wie ben jij?

 • Je neemt initiatief, kan goed zelfstandig werken en bent graag onderdeel van een team.
 • Je beschikt over afgeronde relevante HBO opleiding en hebt aantoonbare werkervaring op gebied van datawarehousing.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en ziet daarin het belang en effect van jouw handelen in de keten van ruwe data tot informatieproducten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het ontsluiten van gegevens uit verschillende bronnen naar de Azure landing zone dmv stored procedures en pipelines.
 • Je beheerst Azure datafactory, DevOps, en Management studio,
 • Je bent de schakel tussen de techniek en de inhoud.
 • Kennis van of ervaring met het zorg en veiligheidsdomein is een pré
 • We zien het als grote pré als je naast bovenstaande ook (geografische) relationele databasemodellen kan ontwerpen en inrichten.
 • Bekendheid met QGIS en geografische analyses zowel server-side (database PostGIS) als in QGIS is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring is het salaris maximaal € 4.494,00 bruto per maand (functieschaal 10, salarispeil 1 oktober 2020 CAR-UWO) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd. Daarnaast is er ook een mogelijkheid  om een repressieve functie te vervullen.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. De sluitingsdatum is 1 augustus 2021.

Meer weten?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Ton-Bakker, teammanager bedrijfsvoering, tel 06-21865246 of Nienke Wijnstok, data-analist, tel 06-12144451.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl