Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Data analist

Wil jij je onderzoeksvaardigheden inzetten voor minder leed en schade? Wij verzamelen veel data van preventieve en acute inzet van brandweer, ambulance en multi-inzetten en ontwikkelen informatietools waarmee we onze huidige inzet en risico’s in beeld brengen. Wil je graag bijdragen aan de gehele keten van ruwe data tot aan het beantwoorden van informatievragen? Wil jij ook je passie voor analyse inzetten om maatschappelijke problemen aan te pakken? Dan willen wij graag met je in gesprek! 

Wat ga je doen?

Als data analist lever je een inhoudelijke bijdrage aan beleidsontwikkeling, beleidsadvisering en beleidsuitvoering op het brede werkterrein van data-analyse bij de veiligheidsregio.

Je voert complexe werkzaamheden uit binnen het vakgebied van data-analyse, waaronder het verzamelen, duiden en analyseren van data. Je beantwoordt informatievragen van interne en externe klanten door gegevens in beeld te brengen en statistische methoden en modellen toe te passen. Je weet helder de vraag samen met de steller te achterhalen en kan de uitkomsten van je onderzoek aantrekkelijk visualiseren en presenteren. Je adviseert en ondersteunt het management van de organisatie. Je vervult, indien nodig, een coördinerende rol bij het opzetten en uitvoeren van projecten.

Wie ben jij?

- Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;

- Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring;

- Je hebt kennis van onderzoeksmethoden en modellen, en kan omgaan met tools voor data-analyse dataverwerking en datavisualisatie;

- Je neemt graag initiatief, kunt zelfstandig opereren, maar functioneert ook goed in teamverband;

- Je bent sterk in probleemanalyse en benadert vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en bent nieuwsgierig;

- Je bent creatief en kan aantrekkelijke informatieproducten ontwikkelen;

- Je kunt effectief doelen en prioriteit bepalen;

- Je bent proactief en denkt in oplossingen;

- Je kunt goed luisteren en vragen verhelderen;

- Ervaring met kwantitatief (bij voorkeur ook kwalitatief) wetenschappelijk onderzoek, bij voorkeur op het gebied van acute hulpverlening;

- Communicatieve vaardigheden om resultaten genuanceerd maar begrijpelijk te rapporteren en presenteren;

- Ervaring met statische analysetechnieken/-tools, geografische analyses, datavisualisatie, powerBI en een Azure datafactory is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar. Bij wederzijds goedvinden kan deze worden omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl