Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Contractbeheerder huisvesting & facilitair


Is goede facilitaire dienstverlening voor jou een vanzelfsprekendheid? Zie jij het als een uitdaging om samen met de huismeesters, frontofficemedewerkers, receptiemedewerkers en onze externe contractpartners op het gebied van huisvesting en facilitair ervoor te zorgen dat facilitair alles op rolletjes verloopt? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Als contractbeheerder werk je binnen het team vernieuwde Huisvesting, Facilitair & Inkoop. Deze functie was eerst onderdeel van extern belegde taken en wordt vanaf 1 april 2023 intern ingevuld. Huisvesting, Facilitair & Inkoop is één van de vijf teams van Bedrijfsvoering die werkzaamheden verrichten ten behoeve van de afdelingen Ambulancezorg, Brandweer, GHOR, Meldkamer, Risico- en Crisisbeheersing en Zorg- en Veiligheidshuis.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is één van de grootste maatschappelijk betrokken organisaties in de regio. Ons motto: “Samen Hulpvaardig”!

Wat ga je doen?

Vanuit onze hoofdlocatie worden 57 locaties (ambulanceposten en brandweerkazernes) gefaciliteerd. Samen met jouw collega’s van team huisvesting & facilitair, werk je dagelijks aan een optimale dienstverlening. Als contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor:

 • De operationele aansturing van de leveranciers op het gebied van huisvesting, facilitair- en logistiek management en de controle op de uitvoering van gemaakte contractafspraken. Je bent voor de hele organisatie verantwoordelijk voor een aantal onderwerpen bijvoorbeeld schoonmaak, afvalverwerking en kantoormeubilair;
 • Het monitoren van dienstverleningsovereenkomsten op het gebied van huisvesting en facilitair en het onderhouden van contacten hierover met gemeenten;
 • Het coördineren, bewaken en het uitvoeren van acties die voortvloeien uit de RI&E’s en de meer jaren onderhoudsplannen van de locaties;
 • Het ondersteunen, meedenken en meeschrijven bij huisvestings- en facilitaire projecten.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een (relevante) opleiding op HBO niveau afgerond;
 • Je hebt goed ontwikkelde sociale vaardigheden en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt een dienstverlenende en flexibele werkhouding;
 • Je kan effectief doelen en prioriteiten bepalen;
 • Je hebt ervaring als projectmedewerker;
 • Je signaleert problemen en kansen, doet voorstellen en onderneemt uit eigen beweging actie;
 • Je bent in staat om samen met de medewerkers van team Huisvesting, Facilitair en Inkoop en daarbuiten tot het gewenste resultaat te komen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof.
 • Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. 
 • We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

We zijn op zoek naar 3 nieuwe contractbeheerders huisvesting & facilitair, elk voor 32 - 36 uur per week. Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is één van de 25 veiligheidsregio’s van Nederland. Onze missie is “Het voorkomen en beperken van leed en schade”. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Onze organisatie bestaat uit de onderdelen ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing, bedrijfsvoering en stafbureau bestuur en directie. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram. Je kan ook ons Youtube-filmpje bekijken waar collega’s vertellen waarom het zo leuk is om bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord te werken.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig!

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een in- en externe vacature. Bij gelijke geschiktheid gaat interne kandidaat voor.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl