Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Centralisten Ambulancezorg

De Meldkamer Noord-Holland (MK NH) is een samenwerkingsverband tussen de meldkamers van de veiligheidsregio’s Noord-Holland, Noord Kennemerland, Zaanstreek-Waterland en Amsterdam-Amstelland (ambulancezorg) en het Operationeel Centrum van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Deze organisaties vertegenwoordigen de witte, rode, blauwe en groene kolom binnen de nieuw te vormen gemeenschappelijke meldkamer. De MK NH vormt vanaf 14 mei 2019 één van de (toekomstige) tien meldkamers in Nederland, en is gehuisvest in Haarlem.

Wat ga je doen?

De meldkamer achterhaalt de hulpvraag, beoordeelt de urgentie, registreert dit, bepaalt de inzet van personeel en middelen en verstrekt informatie aan de hulpverleners op straat. Wil jij werken aan een sterke en veilige regio en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Als centralist beoordeel je 112-meldingen voor ambulance. Je maakt daarbij gebruik van het triageprotocol ProQA voor de ambulancezorg meldingen. Je stuurt de ambulancevoertuigen aan en zorgt dat hulp snel en efficiënt op de juiste plek terechtkomt. Je onderhoudt nauw contact met partners in de hulpverlening, zoals politie, huisartsen en ziekenhuizen. Met behulp van verschillende computersystemen bepaal je de noodzakelijke inzet van de operationele eenheden of bepaal je waar een melder zich bevindt. Binnen de organisatie worden beginnende professionals opgeleid tot centralist ambulance. 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over het diploma verpleegkunde en hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige.
  • Je bent iemand die goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen.
  • Je bent inzetbaar in een onregelmatig dienstrooster inclusief oproepdiensten.
  • Je hebt aantoonbare goede typevaardigheid.
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs B. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Het salaris is marktconform en mede afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een externe vacature.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl