Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Ambulanceverpleegkundige


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een gediplomeerd ambulanceverpleegkundige en heb je interesse om in ons mooie gebied aan de slag te gaan, laat het ons weten! Wij gaan graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

Als ambulanceverpleegkundige ben je samen met de ambulancechauffeur als team verantwoordelijk voor de zorg van patiënten tijdens acute situaties of zeer kwetsbare momenten. Je neemt zelfstandig beslissingen en voert de handelingen samen uit.

Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team waarin jullie samen verantwoordelijk zijn voor het bieden van ambulancezorg en –vervoer. Tijdens je werk kom je in aanraking met de meest uiteenlopende zorg- en werksituaties, waarbij het bieden van de best mogelijke patiëntenzorg altijd centraal staat. Geen enkele dag is hetzelfde.

Bij een acute zorgvraag ben jij vaak de eerste zorgprofessional ter plaatse. Je bent verantwoordelijk voor verpleegkundige traumatologische, niet-traumatologische en/of psychosociale en psychiatrische (spoed)zorg. Je werkt binnen het regionale zorgnetwerk samen met onder meer huisartsen(posten), ziekenhuizen, verloskundigen, geestelijke gezondheidszorg en thuiszorg en natuurlijk met de andere hulpdiensten. Om een beeld te krijgen van het werk op de ambulance kun je ook deze filmpjes bekijken, waarin ambulancecollega's vertellen over hun werk.

Hoe ziet een werkdag eruit?

 

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd ambulanceverpleegkundige en geregistreerd in het BIG-register.
 • Je bent stressbestendig. Als ambulanceverpleegkundige moet je goed kunnen functioneren onder druk. Dit bekent dat je kalm en gefocust blijft in een hectisch en vaak emotioneel beladen situatie.
 • Je bent besluitvaardig en kunt snel en accuraat beslissingen nemen. Je moet op je eigen oordeel vertrouwen en de capaciteit hebben om zonder aarzeling een kritieke beslissing te nemen.
 • Je bent communicatief vaardig en communiceert op een effectieve manier met patienten, hun naasten en andere zorgprofessionals. Niet alleen mondelinge communicatie, maar ook schriftelijke communicatie is essentieel bij het invullen van het medisch dossier.
 • Je bent empathisch en kunt begrip en medeleven tonen voor patiënten en families. Empathie helpt bij het kalmeren van patiënten, het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van de algehele zorgervaring.
 • Je bent flexibel. Als ambulanceverpleegkundige moet je je kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en onverwachte situaties.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving.
 • Afhankelijk van jouw opleiding en (werk)ervaring is het salaris, bij een fulltime dienstverband, minimaal  € 3.923,= en maximaal € 5.746,= bruto per maand (conform FWG 60, salarispeil 1 juni 2024 cao ambulancezorg).
 • Naast je salaris ontvang je een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Tevens bouw je een pensioen op bij het pensioenfonds ABP.
 • Je primaire werkgebied is regio Kop van Noord-Holland (Den Helder / Texel), maar je bent inzetbaar voor ons volledige werkgebied.
 • Voor je vakbekwaamheid en ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via ons eigen RAV opleidingscentrum in Alkmaar. Tevens zijn er volop mogelijkheden via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.
 • Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie deze bij wederzijdse tevredenheid en het positief afronden van de opleiding tot ambulanceverpleegkundige om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Een talentenanalyse, aanstellingskeuring en aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken deel uit van de selectieprocedure.

Meer informatie?
Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Maurice Dusseau, plv. operationeel manager team West via telefoonnummer 06 – 10 91 04 81 of mail mdusseau@vrnhn.nl. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (VRNHN) is een flinke organisatie met een uitgesproken karakter. Of je nu als centralist bij 112 meldkamer werkt, actief bent bij de brandweer of op de ambulance: alles wat we doen staat in het teken van het voorkomen en beperken van leed en schade bij incidenten en rampen. Al onze 1800 medewerkers doen daar elke dag echt alles aan. Zowel voor als ook achter de schermen. Bijvoorbeeld als jurist, ICT-er, veiligheidskundige, HRM-adviseur, (project)ondersteuner of financieel expert.

Bij VRNHN hoef je niet te kiezen tussen je carrière óf iets bijdragen aan de maatschappij, tussen een rol als denker óf een rol als doener, een stabiele baan hebben óf dagelijks uitdaging en afwisseling vinden. Nee, bij VRNHN is het én-én. Dus zoek jij  zingeving & zekerheid? De ruimte om je te ontwikkelen & iets bij te dragen aan de maatschappij? Een veelzijdige baan in de buurt die vraagt om denken & doen? Wie weet vind jij bij ons ook wel die &-factor, net als zoveel van onze collega's.

Dit betreft een in- en externe vacature. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl