Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Ambulanceverpleegkundige

Ben jij een BIG-geregistreerde verpleegkundige, in het bezit van een verpleegkundige vervolgopleiding en heb je interesse om aan de slag te gaan als ambulanceverpleegkundige? Wij gaan graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

Als ambulanceverpleegkundige ben je samen met de ambulancechauffeur als team verantwoordelijk voor de zorg van patiënten tijdens acute situaties of zeer kwetsbare momenten. Je neemt zelfstandig beslissingen en voert de handelingen samen uit. Voor onze ambulanceposten Wognum en Den Helder zijn wij op zoek naar ambulanceverpleegkundigen.

Om een beeld te krijgen van het werk op de ambulance kun je ook deze filmpjes bekijken, waarin ambulancecollega's vertellen over hun werk.

Opleiding en begeleiding

Binnen de organisatie word je opgeleid tot ambulanceverpleegkundige als je niet beschikt over de initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige. De initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige duurt (indien alle modules goed doorlopen worden) ongeveer 7 maanden (voor CCU komt er een extra schakelmodule bij). Tijdens en na de opleiding word je begeleid door een team van werkbegeleiders en instructeurs binnen de organisatie.

Wie ben jij?

  • Je bent geregistreerd als verpleegkundige in het BIG-register.
  • Je hebt een afgeronde SOSA-opleiding als ambulanceverpleegkundige of het certificaat gevorderde ambulanceverpleegkundige van de Academie voor Ambulancezorg. Of je bent bereidheid dit certificaat te behalen.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige A aangevuld met ICU, spoedeisende hulp, anesthesie en/of CCU.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en kunt improviseren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Het salaris is marktconform en mede afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Een aanstellingskeuring maakt deel uit van de selectieprocedure.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Dit betreft een externe vacature.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl