Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Adviseur ICT

Wat vind je echt belangrijk? Werk dat ertoe doet om mens en dier veilig te houden? Dan hebben wij goed nieuws, want dat bieden wij! Als ICT-adviseur zorg jij ervoor dat onze mensen van de brandweer, ambulance, meldkamer, de crisisorganisatie, het Veiligheidshuis en de rest van de veiligheidsregio 24/7 hun werk goed kunnen uitvoeren.   

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ICT-adviseur die weet wat het inhoudt om vragen uit de organisatie te vertalen naar ICT-oplossingen. Je bent als ICT-adviseur continu in gesprek met de managers en de medewerkers. Ook neem je deel aan projecten en aanbestedingen waarin je ICT-belangen behartigt. Je werkt samen in een gedreven Informatiebeheer & ICT team en je bent de verbindende factor tussen het team en de organisatie. 

Je werkt op het hoofdkantoor in Alkmaar, bij één van onze brandweerkazernes, de meldkamer, bij een ambulancepost of vanuit huis. Afhankelijk van je agenda bepaal je dat zelf.   

Wat ga je doen?

 • Je werkt in het Informatiebeheer & ICT team van afdeling bedrijfsvoering.
 • Je adviseert en ondersteunt het management en projectleiders op ICT vraagstukken. Afhankelijk van de behoefte van de interne klant, bedenk je samen met ICT collega’s de best haalbare oplossing voor het ICT-vraagstuk. Je werkt het uit in een advies en je bent projectleider bij de implementatie van de oplossing.. 
 • Je geeft invulling aan het informatiebeveiligingsbeleid. 
 • Je houdt contact met de managers om vinger aan de pols te houden bij aankomende ICT-ontwikkelingen.
 • Je vervult, indien nodig, een (coördinerende) rol bij het opzetten en uitvoeren van projecten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo ICT-opleiding of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau op het vakgebied van ICT. 
 • Je hebt relevante en aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT advisering.  
 • Je hebt kennis van informatie- en communicatietechnologie, ICT-strategie.  
 • Je kunt informatiebeveiligingseisen opstellen bij inkooptrajecten.
 • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om behoeften uit te vragen, adviezen op te leveren en doelgroepen te overtuigen.
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed om volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn. Je bent besluitvaardig, staat stevig in je schoenen en kunt met overtuigingskracht handelen.
 • Je toont initiatief en beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en –sensitiviteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. 

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl