Contactpersoon vacature

Vacaturekenmerken

Adviseur HRM

 

Kans! Ben jij een ervaren en energieke HRM adviseur die graag met de actuele HR thema’s aan de slag gaat. Spreekt het je aan om te werken binnen een hulpverleningsorganisatie en vind je het belangrijk dat jouw inzet maatschappelijk bijdraagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Het management (op locatie) adviseren en ondersteunen op het gebied van HRM en het leveren van vakinhoudelijke ondersteuning ten behoeve van het integraal management binnen de organisatie. Dit betekent dat je de manager adviseert over de formatie, inzet van medewerkers, bijzondere dossiers en organisatieontwikkeling.
 • Je neemt actief deel aan werving- en arbeidsvoorwaardentrajecten.
 • Je adviseert in verzuim (begeleiding)trajecten en afhandeling van casuïstiek
 • Je neemt deel aan het opzetten en uitvoeren van hr-gerelateerde projecten.
 • Je draagt bij aan het tot stand komen en doorvoeren van nieuw beleid of wet- en regelgeving in de organisatie.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en relevante diploma’s; bijvoorbeeld HBO personeel & arbeid, bedrijfskunde of MER.
 • Je bent op de hoogte van de personeelgerelateerde wet- en regelgeving.
 • Je bent in staat om samen te werken met collega adviseurs en andere teamleden om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen.
 • Je beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht, –sensitiviteit en overtuigingskracht en weet dit gepast te gebruiken om te komen tot succesvolle resultaten.
 • Je hebt het vermogen om te denken in oplossingen en kan op basis van beschikbare informatie komen tot een realistisch, onderbouwd en bruikbaar oordeel.
 • Je bent digitaal en communicatief vaardig, enthousiast, ondernemend en betrouwbaar.

Je hebt een streepje voor als je:

 • je graag hard maakt voor diversiteit en inclusie en dit door kan ontwikkelen binnen onze organisatie.
 • je ervaring hebt met AFAS software.
 • sterk bent in samenwerken, hulpvaardig en daadkrachtig bent (onze kerncompetenties)

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie functie binnen een prettige en uitdagende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, ontvang je 17,05% van je bruto salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hierin zijn opgenomen: eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële waarde van 14,4 uur bovenwettelijk verlof. Voor je ontwikkeling hebben wij een uitgebreid scholingsaanbod beschikbaar via onze eigen VR Academie en het online trainingsplatform Good Habitz. Wij hanteren een beleid voor hybride werken waarbij de richtlijn voor niet-locatie gebonden werkzaamheden is dat je 50% op je thuiswerkplek werkt als je werk dat toelaat. Als je werkplek nog niet aan de eisen voldoet, krijg je een bijdrage van maximaal € 1000,- om dit in orde te maken.

We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar. Als we daarna met elkaar verder willen bieden we een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in wie wij zoeken? Solliciteer via de knop onderaan de vacature en voeg een actueel cv en een motivatie(brief) in, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 6 juli 2022.

Onze organisatie

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat voor het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en (gezondheids)schade bij incidenten. Dit doen we door het bieden van adequate hulp en intensief samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij veiligheid en hulpverlening. Burgers en bedrijven stimuleren we tot zelfredzaamheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Kijk op www.vrnhn.nl voor meer informatie over de organisatie of neem een kijkje op onze social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook of Instagram.

We zijn een hulpverleningsorganisatie waarbinnen verschillende bedrijfsonderdelen met elkaar samenwerken. Dit zijn ambulancezorg, brandweer, gemeenschappelijke meldkamer, GHOR, Zorg- en veiligheidshuis, risico- en crisisbeheersing en bedrijfsvoering.

Wij zijn van en voor iedereen. We zijn samen hulpvaardig

We zijn een hulpverleningsorganisatie van en voor iedereen. We werken voor en met alle inwoners van Noord-Holland Noord, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Deze functie wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op social media

Contactgegevens

Algemene voorwaarden gebruik website
Disclaimer

Privacyverklaring

Cookieverklaring

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl