Werken bij VRNHN is oneindig veelzijdig. Met thema’s als brandweer, ambulance, zorg, veiligheid en crisisbeheersing, zijn de vraagstukken waar je je mee bezig houdt en de collega’s met wie je samenwerkt enorm afwisselend. Vandaag zit je in overleg op kantoor en morgen sta je misschien wel met je voeten in de klei bij een crisisoefening. Je draagt samen met bevlogen collega’s bij aan het voorkomen van leed en schade door brand, ongevallen en crisissen - of dat nu als hulpverlener ter plaatse is of in een ondersteunde rol als bijvoorbeeld ICT’er of beleidsadviseur.

 

Denken én doen 

Werken bij VRNHN is denken én doen. Bij VRNHN combineer je een goede dosis denkkracht met 

Een praktische instelling. Zo hebben veel collega’s naast hun reguliere functie ook een crisisrol. Dan steek je je handen uit de mouwen als er een incident is waarbij jouw hulp nodig is. Zo krijg je de kans met regelmaat je gewone werk te verruilen voor actie in het veld: van werkbezoeken tot crisisoefeningen en inzetten.  

 

Stabiliteit én uitdaging

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is een overheidsorganisatie. Met goede arbeidsvoorwaarden, goede ontwikkelmogelijkheden en een interessant speelveld. Maar zonder het stoffige imago. Want we zijn ook een crisis- en hulpverleningsorganisatie. En dat betekent dynamiek, afwisseling en iedere dag een nieuwe uitdaging.

 

Carrière én maatschappij

Kiezen tussen carrière maken of iets goeds doen voor de samenleving? Bij VRNHN is het en-en. Met  een eigen

trainingsaanbod heb je veel kansen om jezelf te ontwikkelen. En met zoveel verschillende afdelingen en functies, zijn er veel mogelijkheden om binnen de organisatie verder te groeien. Maar waar in onze organisatie je ook terecht komt: overal zul je merken dat je werk ertoe doet. Of je nu als hulpverlener direct helpt bij noodgevallen, je richt op het verkleinen van risico's, of ondersteunt door te zorgen dat de achterliggende processen - zoals ICT of financiën - op orde zijn.

 

Voorbereiden én oplossen 

Bij VRNHN zorg je ervoor dat we voorbereid zijn op incidenten, crisissen en grote rampen. Of je je nu rechtstreeks inzet om risico’s te verkleinen en de crisisorganisatie voor te bereiden, of achter de schermen zorgt dat de essentiële processen en systemen soepel blijven draaien: je draagt op jouw manier bij aan het voorkomen en beperken van leed en schade. En als er iets gebeurt, kun je iets betekenen om de gevolgen van de crisis voor onze inwoners te beperken. Want als het er écht toe doet, staan we klaar voor onze inwoners en onze collega's. Samen hulpvaardig, noemen we dat.

 

 Kijkje achter de schermen

 

Benieuwd hoe onze collega’s de &-factor vinden in hun baan bij VRNHN? Lees hier hun verhalen

 

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl
www.vrnhn.nl