Leed en schade voorkomen en beperken. Dat is wat wij willen als veiligheidsregio. Dat kunnen we niet alleen. We doen dit samen met inwoners, ondernemers en onze ketenpartners. Ons motto ‘Samen hulpvaardig’ stroomt dan ook door onze aderen.

 

Bij onze organisatie werken zeven onderdelen met elkaar samen: de brandweer, ambulancezorg, de 112-meldkamer, de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio), risico- en crisisbeheersing, het Zorg- & Veiligheidshuis en bedrijfsvoering. Onze collega’s geven voorlichting op scholen over hoe je brand kunt voorkomen, helpen radicalisering in de kiem te smoren, redden mensen die gewond zijn, blussen een brand, zorgen dat de traumahelikopter eraan komt, reanimeren mensen, gaan aan de slag bij langdurige uitval van drinkwater of stroom, zorgen voor brandveilige gebouwen en doen nog veel meer! Kortom, geen dag is hetzelfde.

Dynamische organisatie met veel afwisseling

Als veiligheidsregio dragen we zorg voor de veiligheid in een uitgestrekt en uniek gebied dat een diversiteit aan uitdagingen en vraagstukken met zich meebrengt. Zo heeft Noord-Holland Noord veel plattelandsgebied, een Waddeneiland en vier gemeenten met meer dan 50.000 inwoners. Bovendien huisvest het gebied een kerncentrale, twee luchthavens en wordt de regio aan drie kanten begrensd door water.

 

Professioneel

Als je een van onze teams komt versterken, kom je terecht in een moderne, professionele organisatie. Een uitgebreid introductieprogramma neemt je mee in alle facetten van de organisatie en alle praktische zaken die nodig zijn om een goede start te maken staan voor je klaar. Zo kun jij je richten op jouw vak en samen met je collega’s een bijdrage leveren aan de goede kwaliteit van werk waar VRNHN bekend om staat.

 

 

Nog niet afwisselend genoeg?


Of als kantoormedewerker nóg nauwer betrokken zijn bij de hulpverlening? Dan vinden collega’s verrijking van hun reguliere werk door ook een pikettaak op zich te nemen, waarbij ze na training bij incidenten opgeroepen kunnen worden om te helpen in het bestrijden van de crisis.

 

 

 

Ruimte en aandacht voor medewerkers

Bij VRNHN houden we collega’s graag blij en gezond. Er is aandacht voor jouw welzijn als medewerker en voor je ontwikkeling. We vertrouwen in jouw kunnen en je krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten en uit te voeren. Een innovatief idee of een plan om iets te verbeteren? Ga maar uitproberen!

Volg ons op social media

Contactgegevens

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl
www.vrnhn.nl