Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (VRNHN) is een flinke organisatie met een uitgesproken karakter. Of je nu als centralist bij 112 meldkamer werkt, actief bent bij de brandweer of op de ambulance: alles wat we doen staat in het teken van het voorkomen en beperken van leed en schade bij incidenten en rampen. Al onze 1800 medewerkers doen daar elke dag echt alles aan. Zowel voor als ook achter de schermen.

 

Voorkomen én oplossen 

Als veiligheidsorganisatie richten we ons op het verkleinen van risico’s en het beperken van leed en schade bij incidenten. We verlenen hulp bij incidenten en noodsituaties, adviseren over risico’s, zorgen dat we voorbereid zijn op grote rampen en coördineren de hulpverlening bij crisissituaties.?Om dat zo goed mogelijk te doen, werken verschillende onderdelen van de organisatie met elkaar samen: Ambulancezorg, Brandweer, 112-meldkamer, GHOR, Crisisbeheersing, Zorg- & Veiligheidshuis, Bedrijfsvoering- en Stafbureau. 

 

Voor én achter de schermen 

Onze collega’s geven voorlichting op scholen over hoe je brand kunt voorkomen, helpen radicalisering in de kiem te smoren, redden mensen die gewond zijn, blussen een brand, zorgen dat de traumahelikopter eraan komt, reanimeren mensen, gaan aan de slag bij langdurige uitval van drinkwater of stroom, zorgen voor brandveilige gebouwen en doen nog veel meer! Maar ook achter de schermen werken o.a. ICT’ers, juristen, inkopers, data-analisten, communicatieprofessionals, HR-adviseurs en financieel experts hard om ook op de achtergrond bij te dragen aan een veilige regio. Kortom, geen dag is hetzelfde.

 

Lokaal én regionaal

Als één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland zijn we verantwoordelijk voor de rampenbestrijding en crisisbeheersing in de regio Noord-Holland Noord: van Castricum tot en met Texel. Dat is een uitgestrekt en uniek gebied. Zo heeft Noord-Holland Noord veel plattelandsgebied, een Waddeneiland en vier gemeenten met meer dan 50.000 inwoners. Bovendien huisvest het gebied een kerncentrale, twee luchthavens en wordt de regio aan drie kanten begrensd door water. Dat brengt een diversiteit aan uitdagingen met zich mee voor de hulpverlening, risicobeheersing en crisisbestrijding. We hebben locaties en werkplekken verspreid over de hele regio en een hoofdkantoor in Alkmaar. 

 

Bekijk hier onze vacatures

 

 

 

Volg ons op social media

Contactgegevens

Telefoonnummer: 072 567 50 10
bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren
E-mail: info@vrnhn.nl
www.vrnhn.nl